Nieuw woonproject in hartje Oud-Rekem met appartementen, stadswoningen en grote parkeerkelder

Nieuwbouwproject "Radekheim" zal worden gerealiseerd in hartje Oud-Rekem, aan de Groenplaats en het naastgelegen Poortgebouw. In de eerste fase zullen 10 appartementen, 8 stadswoningen en 2 commerciële ruimtes ontwikkeld worden, met een ondergrondse parkeergarage voor alle bewoners.

Project "Radekheim" zal worden gerealiseerd aan de gezellige Groenplaats, in hartje Oud-Rekem, waar tal van gezellige terrasjes en restaurants gelegen zijn. Heerlijk om ’s morgens te ontwaken met een koffie of de dag af te sluiten met een streekbiertje. In Rekem treft u alles op wandelafstand van uw huis, waaronder diverse supermarkten (Aldi, Jumbo), kleuter- en basisschool, bakker, krantenwinkel etc. Vanaf het moment dat u Radekheim betreedt, ervaart u de rust door de omsloten groene omgeving.

De 8 stadswoningen in blok C en blok F hebben 3 woonlagen en een eigen west-georiënteerde stadstuin. Door de grote ondergrondse parkeergarage zal iedereen kunnen beschikken over een parkeerplaats voor de wagen. Alle woningen zullen worden voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming, een ingerichte keuken en badkamer. Vanaf het begin zal een binnenhuisarchitect u verder begeleiden in de verdere inrichting en afwerking van uw nieuwe woning. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in het lastenboek, dat u op onze website kunt downloaden.

In het groen
Een belangrijk aandachtspunt van dit project is het toevoegen van groenvoorzieningen die bijdragen aan een aangename woonomgeving. Radekheim heeft daarom verschillende groene zones met grasperken en streekgebonden struiken en een prachtige bloemenperk op het binnenplein. Enkele bankjes bevinden zich in het midden van die zones en zijn perfect om op een zonnige dag te ontspannen.

STADSWONINGEN met 3 woonlagen en tuin

BLOK C
Woning C1 - HOB - bruto woonopp. 183 m² - Verkoopprijs € 317.500
Woning C4 - GB - bruto woonopp. 158 m² - Verkoopprijs € 282.500
Woning C5 - HOB - bruto woonopp. 164 m² - Verkoopprijs € 302.500

BLOK F
Woning F2 - GB - bruto woonopp. 181 m² - Verkoopprijs € 297.500
Woning F3 - HOB - bruto woonopp. 188 m² - Verkoopprijs € 307.500

Ondergrondse parkeergarage:
Vaste parkeerplaatsen, privé-bergingen, fietsenstalling, containerruimte en technische ruimtes.
Parkeerplaats € 22.500
Gehandicapten parkeerplaats € 30.000
Berging vanaf € 3.000 

Technische details:
Condenserende gasketel, vloerverwarming, aluminium kozijnen met dubbele, isolerende beglazing, E-peil E40, mechanische ventilatiesysteem D 

Binnenafwerking: keramische tegelvloeren, keukenopstelling en badkamerinrichting conform lastenboek, pleister/spuitwerk, tegelwerk badkamer

* prijzen zijn exclusief btw, registratierechten, notariskosten, deelname basisakte en aansluiting nutsvoorzieningen

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Bestemming
woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Dagvaarding
Nee
Verkaveling
Ja
Voorkooprecht
Nee
Watertoets
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Kenmerken

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Extra informatie

  • videofoon
  • dubbele beglazing
  • (aluminium)
  • vloerverwarming

Vragen of wenst u een bezichtiging?

Wij staan voor u klaar

+32 89 72 32 77

Kantoor Lanaken