Knappe casco nieuwbouwwoning in moderne architectuur op toplocatie in de geliefde villawijk Bolderberg

Uitstekend gelegen vlakbij mooie fietsroutes aan het Albertkanaal, vlotte verbinding richting Hasselt en op slechts 5 autominuten van autosnelweg E314.
De villa in opbouw ligt op een terrein van 09a 88ca met een mooie perceelsbreedte van maar liefst 24 meter en een zuid-west gerichte tuin.
De geplande indeling bestaat uit onder andere een masterbedroom met dressing en badkamer op de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 1 badkamer en een royale open study/bibliotheek met vide, uitgevend op de woonkamer. Verder werd het ontwerp voorzien van een royale gegoten betonnen kelderverdieping en een carport voor 2 wagens.

De woning wordt verkocht in zijn huidige ruwbouwstaat. Dit wil zeggen dat de koper volledig vrij is naar keuze van afwerkingsmaterialen. Daarnaast is de koper volledig vrij in de keuze van aannemer en leveranciers van materialen. De mogelijkheid bestaat wel om verdere begeleiding van de architect te krijgen bij de afwerking van de villa.

Deze woning in opbouw wordt verkocht onder het stelsel van 10% registratie.

Wij beschikken over een uitgebreide kostenraming voor de verdere afwerking van de woning. Neem contact op met ons kantoor voor aanvullende informatie.

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Nee
Dagvaarding
Nee
Verkaveling
Nee
Voorkooprecht
Nee
Watertoets
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Kenmerken

Perceelsoppervlakte
9a 88ca
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Extra informatie

    Vragen of wenst u een bezichtiging?

    Wij staan voor u klaar

    +32 89 72 32 77

    Kantoor Lanaken